Heeft u vragen? Bel dan direct naar 026 – 8200 240 of mail naar mail@klimaatbeheer.eu

Binnenklimaat kantoor

Binnenklimaat op uw kantoor verbeteren?

Wilt u ook het binnenklimaat op uw kantoor verbeteren? Klimaat Beheer is een zeer ervaren adviesbureau met een lange installatietechnische achtergrond en ervaring. Wij begeleiden voor kritische gebouweigenaren het complete traject van het onderzoek naar de binnenklimaatklachten tot de implementatie van de maatregelen. Een beter binnenklimaat zorgt voor beduidend lagere energiekosten en een verhoging van de productiviteit van uw werknemers. Voor advies op maat over uw binnenklimaat kiest u Klimaat Beheer! Update coronavirus

Klimaat Beheer; advies op maat over het binnenklimaat op uw kantoor

Klimaat Beheer biedt een brede dienstverlening op het gebied van zowel mono- als multidisciplinaire energie- en installatie concepten. Omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit van onze adviezen geven we moeiteloos een garantie af voor het volledige traject dat wij met u doorlopen. Wat kunt u verder van ons verwachten?

  • Onafhankelijk advies;
  • MVO en transparant ondernemen staan voorop;
  • Brede dienstverlening;
  • Ruime ervaring;
  • Snelle en efficiënte quickscans;
  • Uitstekende nazorg.

Wat doet Klimaat Beheer?

De expertise van Klimaat Beheer is breed. Zo voeren wij energiescans uit en adviseren u over de efficiency van het totaal aan installaties. Onze vakkennis op het totale terrein van het beheren en beheersen van installaties is daarom niet alleen erg praktisch in de gebruiksfase, maar minstens zo belangrijk bij het ontwerp en de uitvoering. Een binnenklimaatonderzoek levert een gecertificeerd maatwerkadvies op voor efficiënter energieverbruik in uw bedrijfspand. Wij calculeren wat de maatregelen u kosten, welke besparingen u aan gas en elektra bereikt en in hoeveel tijd u de investeringen terugverdient. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u overtuigd van de kosten- én milieubesparende oplossingen van Klimaat Beheer met betrekking tot het binnenklimaat op uw kantoor? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Wilt u eerst meer informatie over ons of onze diensten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Klimaat Beheer staat u graag te woord!