Heeft u vragen? Bel dan direct naar 026 – 8200 240 of mail naar mail@klimaatbeheer.eu

Binnenklimaat kantoren

Binnenklimaat op kantoren verbeteren?

Wilt u ook het binnenklimaat op uw kantoren verbeteren? Klimaat Beheer is een zeer ervaren adviesbureau met een lange installatietechnische achtergrond en ervaring. Wij begeleiden voor kritische gebouweigenaren het complete traject van het onderzoek naar de binnenklimaatklachten tot de implementatie van de maatregelen. Een beter binnenklimaat zorgt voor beduidend lagere energiekosten en een verhoging van de productiviteit van uw werknemers. Voor advies op maat over uw binnenklimaat kiest u Klimaat Beheer!

Klimaat Beheer; advies op maat over het binnenklimaat op uw kantoor

De expertise van Klimaat Beheer is breed. Zo voeren wij energiescans uit en adviseren u over de efficiency van het totaal aan installaties. Onze vakkennis op het totale terrein van het beheren en beheersen van installaties is daarom niet alleen erg praktisch in de gebruiksfase, maar minstens zo belangrijk bij het ontwerp en de uitvoering. Een binnenklimaatonderzoek levert een gecertificeerd maatwerkadvies op voor efficiënter energieverbruik in uw bedrijfspand. Wij calculeren wat de maatregelen u kosten, welke besparingen u aan gas en elektra bereikt en in hoeveel tijd u de investeringen terugverdient. Waar wacht u nog op? Neem direct contact op voor onafhankelijk advies.

Waarom Klimaat Beheer?

Klimaat Beheer biedt een brede dienstverlening op het gebied van zowel mono- als multidisciplinaire energie- en installatie concepten. Omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit van onze adviezen geven we moeiteloos een garantie af voor het volledige traject dat wij met u doorlopen. MVO en transparant ondernemen staan daarbij voorop. Ook kunt u van ons uitstekende nazorg verwachten. Klimaat Beheer staat voor u klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u overtuigd van de kosten- én milieubesparende oplossingen van Klimaat Beheer met betrekking tot het verbeteren van het binnenklimaat op kantoren? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Wilt u eerst meer informatie over ons of onze diensten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!