Heeft u vragen? Bel dan direct naar 026 – 8200 240 of mail naar mail@klimaatbeheer.eu

Binnenklimaat onderzoeken

Weet u wat de luchtkwaliteit binnen uw organisatie is en wat het betekent wanneer dit niet goed is? Misschien bent u zich er niet van bewust, maar toch zijn dit belangrijke aspecten voor uw bedrijf. De werkprestaties van uw medewerkers kunnen namelijk aangetast worden door een verslechterde luchtkwaliteit. Gelukkig bieden de binnenklimaat onderzoeken van Klimaat Beheer uitkomst. Wij zorgen dat de resultaten van de luchtkwaliteit goed worden weergegeven en komen met een passend advies op maat.

Hoe werken een binnenklimaat onderzoeken?

Door middel van een duurmeting van minimaal 1 kalenderweek worden thermisch comfort, de luchtkwaliteit en behaaglijkheid in kaart gebracht. Er kan indien nodig een gasmeting worden uitgevoerd. Hier worden de aanwezigheid van 30 verschillende vluchtige organische stoffen (VOS/VOC) en 6 aldehyde gemeten. Op diverse posities in de ruimte wordt gemeten. Op deze manier wordt duidelijk wat het heersende klimaat in de ruimte is en op welke manier de installatie hierop inspeelt. Wij combineren deze gegevens met een visuele inspectie en een voorafgaand afgenomen enquête. Dit samen zorgt voor een compleet overzicht van de situatie. Klimaat Beheer stelt aan de hand van de resultaten een analyse op om het probleem in beeld te brengen en geeft advies. Wij hebben één doel en dat is het reduceren van klimaatklachten zoals vermoeidheid, stress, geïrriteerde luchtwegen en droge ogen.

Interesse in een binnenklimaat onderzoek?

Wilt u de werksfeer binnen uw onderneming ook verhogen, neem dan nu contact met ons op voor het plannen van een binnenklimaat onderzoek. Het is uiteraard ook mogelijk geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Klimaat Beheer is een deskundig adviesbureau met een lange installatietechnische achtergrond en veel ervaring. Meteen uw mogelijke klimaatprobleem in kaart brengen? Doe dan de razendsnelle binnenklimaattest! Beantwoord de tien vragen en kom meer te weten over het klimaat op uw werkplek. Wij zorgen voor inzicht in uw gebouw. Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust.