Heeft u vragen? Bel dan direct naar 026 – 8200 240 of mail naar mail@klimaatbeheer.eu

Binnenklimaat verbeteren

Een goed binnenklimaat heeft een positieve invloed op de gezondheid en de kostenstructuur van uw organisatie. 90% van de zakelijke operationele kosten van organisaties in Nederland bestaan uit personeelskosten. Een goede gezondheid en productiviteit van uw medewerkers is daarom van groot belang. Zowel productiviteitsverlies als ziekteverzuim worden gereduceerd door optimalisatie van het binnenklimaat. Wilt u ook het binnenklimaat verbeteren in uw organisatie? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Wat is een binnenklimaat onderzoek?

Om de oorzaak achter klimaatklachten in kaart te brengen kan een binnenklimaatonderzoek worden ingesteld. Over een periode van 1 kalenderweek wordt alles in beeld gebracht. Wanneer nodig kan er een gasmeting uitgevoerd worden. In dit geval wordt de aanwezigheid van 6 verschillende aldehyde gemeten en 30 vluchtige organische stoffen. Tijdens een meting wordt op diverse posities in de ruimte en installatie gemeten. Dit geeft niet alleen het heersende klimaat in de ruimte aan, maar ook op welke wijze de installatie hierop inspeelt. Al deze gegevens combineren we met een visuele inspectie. Aan de hand van de resultaten stellen we een analyse op en brengen we de problemen in kaart. Tevens komen we met een advies waarin praktische oplossingen om het ziekteverzuim te verminderen, klimaatklachten weg te nemen en productiviteitsverlies tegen te gaan.

Ja, ik wil ook mijn binnenklimaat verbeteren

Weet u de luchtkwaliteit bij u op kantoor en ook wat het betekent als deze niet goed is? Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen doen en op welke wijze u de werksfeer kunt verbeteren? Neem dan nu contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Een binnenklimaatonderzoek door Klimaat Beheer is de oplossing voor uw problemen. Op onze website kunt u ook de razendsnelle binnenklimaattest uitvoeren. Aan de hand van tien vragen brengt de test de mogelijke klimaatproblemen op uw werkplek in kaart. Wilt u meer weten? Bel of mail ons!