Heeft u vragen? Bel dan direct naar 026 – 8200 240 of mail naar mail@klimaatbeheer.eu

Quickscan

De luchtkwaliteit binnen uw organisatie heeft invloed op de prestaties van uw medewerkers. Een gezond werkklimaat draagt bij aan een hogere productiviteit en lagere operationele kosten. De Quickscan binnenklimaat geeft op korte termijn inzicht in de huidige staat van uw binnenklimaat. De scan geeft antwoord op een aantal vragen: voldoet uw werkomgeving aan de ARBO-richtlijnen? Is er directe aanleiding tot klachten? En waar ontstaan de klachten?

Tijdens de Quickscan wordt zowel de thermische behaaglijkheid als de luchtkwaliteit in kaart gebracht tijdens een momentopname. Binnen deze momentopname worden de volgende metingen verricht:

  • Bepaling PPD en PMV volgens de NEN -ISO 7730 en Fanger (thermisch binnenklimaat);
  • Toetsing Wettelijke eisen luchtkwaliteit ten aanzien van arbeidsomstandigheden (luchtkwaliteit);
  • Opname verlichting in lux/lummen op diversen werkplekken getoetst aan het bouwbesluit en Arborichtlijnen;
  • Het verzorgen van een korte rapportage.

Op deze wijze krijgt u een compleet overzicht van de verschillende eigenschappen van uw binnenklimaat. Ook wordt duidelijk of uw werkplek voldoet aan de richtlijnen en wordt inzichtelijk waar eventuele klachten uit voort komen. Wij stellen een korte rapportage op met hierin onze bevindingen en advies om eventuele probleempunten aan te pakken.

Het doel van de Quickscan is een advies te genereren waarmee de klimaatklachten, zoals deze worden ondervonden tijdens het gebruik van het gebouw, in kaart worden gebracht. Specifiek richt de scan zich op de klachten die mogelijk veroorzaakt worden door de klimaatinstallatie.

Visueel is een slecht binnenklimaat lastig waar te nemen. Klimaat Beheer brengt uw situatie graag in kaart. Bent u benieuwd wat u kunt verbeteren in de werksfeer? Wilt u uw productiviteit verhogen door een binnenklimaatonderzoek op uw kantoor? Vraag een offerte aan zodat wij door middel van een binnenklimaatonderzoek kunnen kijken wat er bij u op kantoor verbeterd kan worden. Gratis en vrijblijvend. Heeft u vragen over onze Quickscan? Neem gerust contact met ons op.