Heeft u vragen? Bel dan direct naar 026 – 8200 240 of mail naar mail@klimaatbeheer.eu

Binnenklimaatonderzoek

Heeft u zich al eens bedacht hoe de luchtkwaliteit bij uw op kantoor is? Weet u wat het inhoudt als de luchtkwaliteit niet goed is? Dit zijn allemaal zaken waar u vaak zelf niet zo bewust van bent maar dit is toch erg belangrijk voor uw bedrijf. Verslechterde luchtkwaliteit tast onder meer de werkprestaties van uw medewerkers aan. Een binnenklimaatonderzoek door Klimaatbeheer is hiervoor dé oplossing! Hierbij brengen wij de resultaten van de luchtkwaliteit in kaart en komen samen tot gerichte oplossingen voor uw bedrijf.

Binnenklimaatonderzoek verbetert de luchtkwaliteit

Tijdens een klimaatonderzoek door Klimaatbeheer worden al uw problemen tijdens de metingen en inspectie in kaart gebracht. Hierdoor krijgt u een duidelijk beeld van de gezondheid van uw werkplaats. Op basis daarvan bedenken wij samen een geschikte oplossing waardoor u en uw medewerkers weer op een gezonde manier te werk kunnen gaan. Een binnenklimaatonderzoek kan de volgende klachten voorkomen bij uw medewerkers:

Stress
Vermoeidheid
Geïrriteerde luchtwegen
Schimmels
Verhoogde concentratie huisstofmijt
Long problemen
Koolmonoxide vergiftiging

Voordelen van een klimaatonderzoek bij Klimaatbeheer

Het laten uitvoeren van een binnenklimaatonderzoek kan u veel geld besparen aan kosten door onderhoud of ziektes. Geld dat u beter kunt besteden aan uw core-business bijvoorbeeld. Hieronder ziet u nog meer voordelen:

Gezonde werksfeer
Kleinere kans op ziektes
Verhoogde productiviteit
Minder kans op stress

Een binnenklimaatonderzoek zorgt er dus voor dat niet alleen de kwaliteit van uw werksfeer omhoog gaat maar dit zorgt ook voor een productievere werksfeer waardoor er meer kwaliteit geleverd kan worden.

Ja, ik wil ook een binnenklimaatonderzoek!

Bent u ook benieuwd naar wat u kan verbeteren op de werksfeer? Uw productiviteit verhogen door een binnenklimaatonderzoek op uw kantoor? Vraag een vrijblijvende offerte aan zodat wij door middel van een onderzoek kunnen kijken wat er bij u op kantoor verbeterd kan worden. Gratis en vrijblijvend. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!