Heeft u vragen? Bel dan direct naar 026 – 8200 240 of mail naar mail@klimaatbeheer.eu

Binnenmilieu verbeteren

Een gezond binnenklimaat speelt een belangrijke factor binnen uw organisatie. Het heeft namelijk een positieve invloed op de gezondheid van uw medewerkers en de kostenstructuur. Van de zakelijke operationele kosten bestaat 90% uit personeelskosten. Werkprestaties van medewerkers kunnen aangetast worden door een verslechterde luchtkwaliteit. Gelukkig helpt Klimaat Beheer u graag. Door het binnenmilieu te verbeteren worden productiviteitsverlies en ziekteverzuim gereduceerd. Wilt u ook het milieu binnen uw organisatie verbeteren? Klimaat Beheer vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Op welke manier uw binnenmilieu verbeteren?

We stellen een klimaatonderzoek in om op deze manier achter de oorzaak van klimaatklachten te komen. Over een periode van 1 kalenderweek brengen we alle aspecten in beeld. Indien nodig voeren we ook een gasmeting uit. De aanwezigheid van 6 verschillende aldehyde en 30 vluchtige organische stoffen worden dan gemeten. Tijdens de meting meten we op verschillende posities in de ruimte. Dit toont het heersende klimaat aan en op welke wijze de installatie hierop inspeelt. Deze gegevens combineren we met een visuele inspectie. Op basis van de gegevens die we verzamelen brengen we de problemen in kaart en stellen we een advies op. Hierin vindt u praktische oplossingen om ziekteverzuim te verminderen, productiviteitsverlies tegen te gaan en klimaatklachten zoals vermoeidheid, stress, geïrriteerde ogen en luchtwegen weg te nemen.

Ja, ik wil mijn binnenmilieu verbeteren

Wilt u de productiviteit binnen uw organisatie verhogen? Bent u benieuwd wat er allemaal te verbeteren valt binnen uw organisatie? Neem contact op met Klimaat Beheer of vraag een offerte aan. Na het verbeteren van het binnenmilieu is er sprake van een gezonde werksfeer, minder kans op ziektes, verhoogde productiviteit en minder kans op stress. Wacht dus niet langer en kies ook voor een gezonde werkomgeving voor uzelf en uw medewerkers. Heeft u vragen? Bel dan direct naar 026 – 8200 240 of mail naar mail@klimaatbeheer.eu. Wij staan u graag te woord.