Heeft u vragen? Bel dan direct naar 026 – 8200 240 of mail naar mail@klimaatbeheer.eu

C02 meten

Leeft u wel in een gezond binnenklimaat en weet u wat de gevolgen zijn wanneer dit niet het geval is? Wellicht bent u zich niet bewust van deze zaken, maar ze spelen een grote rol in de werkprestaties van medewerkers. Laat daarom de C02 meten door Klimaat Beheer. Wij brengen de resultaten van de luchtkwaliteit in kaart. Samen met u bekijken we de resultaten en gaan indien nodig op zoek naar de beste oplossing. Update corona en ventilatie

Voordelen C02 meting

Wist u dat een goed klimaatbeheer een goede invloed heeft op de gezondheid van medewerkers? Klachten als stress, vermoeidheid, schimmels en long problemen worden aanzienlijk gereduceerd. Daarnaast kan een C02 meting veel geld besparen, u hoeft het in dit geval niet uit te geven aan onderhoud of ziektes. We zetten graag een aantal voordelen voor u op een rijtje:

  • Gezonde werksfeer
  • Kleinere kans op ziektes
  • Verhoogde productiviteit
  • Minder kans op stress

Tijdens een C02 meting brengen we alle mogelijke problemen in kaart zodat we een duidelijk beeld van de situatie en omgeving hebben. Over een periode van 1 kalenderweek brengen wij alles in beeld. Tijdens onze meting wordt in diverse ruimtes de C02 gemeten. De gegevens die we deze manier verzamelen worden gecombineerd met een visuele inspectie. Het advies dat volgt zal ook praktische oplossingen bevatten voor een beter klimaatbeheer.

Vraag een offerte aan

Wilt u ook de C02 meten in uw organisatie? Neem dan nu contact op met Klimaat Beheer. Wij bespreken graag wat we voor u kunnen betekenen. Geheel vrijblijvend een offerte aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden. Vraag deze vandaag nog aan en ontdek wat we voor u kunnend doen. Op onze website kunt u ook de razendsnelle binnenklimaattest uitvoeren. Aan de hand van tien vragen brengt de test de mogelijke klimaatproblemen op uw werkplek in kaart.