Heeft u vragen? Bel dan direct naar 026 – 8200 240 of mail naar mail@klimaatbeheer.eu

C02 laten meten

Hoe is de luchtkwaliteit binnen uw bedrijf? Wellicht bent u zich er niet van bewust, maar een slechte luchtkwaliteit heeft grote invloed op de werkprestaties van uw werknemers evenals het ziekteverzuim. Gelukkig kunt u de CO2 laten meten door Klimaat Beheer. Wij brengen de luchtkwaliteit voor u in kaart en komen met oplossingen voor u bedrijf. Vraag direct een offerte aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

CO2 laten meten, hoe werkt dat?

Er zijn drie mogelijkheden om een CO2 meting uit te voeren. De eerste noemen we een Quickscan. Dit is een toetsende momentopname waarin het heersende klimaat bekeken wordt op basis van de huidige regelgeving en behaaglijkheidstheorie. Een andere mogelijkheid is het Klimaatonderzoek. Dit is een duurmeting over één kalenderweek. We toetsen wederom het heersende klimaat aan de hand van de twee eerder genoemde factoren en komen met een advies voor de heersende klachten. De derde optie is Monitoring. Deze duurmeting vindt gedurende drie maanden plaats. De uitkomsten hiervan zijn meteen inzichtelijk met een maandelijkse terugkoppeling van de klimaatadviseur.

Redenen om een meting uit te laten voeren

Een gezond klimaat heeft een positieve invloed op de kostenstructuur van uw organisatie. Wist u dat maar liefst 90% van de operationele kosten uit personeelskosten bestaan? Om de productiviteit van medewerkers zo hoog mogelijk te houden is een optimale werkomgeving van belang. Een aantal redenen om te kiezen voor een CO2 meting:

  • Gezonde werksfeer
  • Kleinere kans op ziekte
  • Verhoogde productiviteit
  • Minder kans op stress

Neem contact met ons op

Uw medewerkers presteren het best in een gezonde werkomgeving. Wist u dat onvoldoende ventilatie kan zorgen voor een productiviteitsverlies van 10%? Visueel is een slecht luchtklimaat lastig waar te nemen. Uw CO2 laten meten kunt daarom het beste overlaten aan de professionals van Klimaat Beheer. Benieuwd hoe u de werksfeer binnen uw organisatie kunt verbeteren? Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. U kunt via onze website ook de supersnelle binnenklimaattest doen. Nadat u de tien vragen heeft ingevuld komt u te weten of er mogelijk sprake kan zijn van een klimaatprobleem.