Heeft u vragen? Bel dan direct naar 026 – 8200 240 of mail naar mail@klimaatbeheer.eu

CO2 meting uitvoeren

Een gezond binnenklimaat is voor elk bedrijf van groot belang. Zowel voor uzelf als voor uw medewerkers. Het heeft een sterke positieve invloed op de kostenstructuur. In Nederland bestaan de zakelijke operationele kosten voor maar liefst 90% uit personeelskosten. Daarom verdienen zaken als de gezondheid en productiviteit van medewerkers grote aandacht. Door het binnenklimaat te optimaliseren wordt ziekteverzuim gereduceerd. Wilt u een CO2 meting laten uitvoeren? Maak dan nu een afspraak met Klimaat Beheer.

Waarom een CO2 meting uitvoeren?

Voor geen enkel bedrijf is ziekteverzuim leuk. Goed klimaatbeheer is van grote invloed op de gezondheid van uw medewerkers. Vervelende klachten als stress, vermoeidheid, schimmels en longproblemen worden aanzienlijk gereduceerd. Nog een aantal pluspunten na het laten uitvoeren van een CO2 meting:

  • Gezonde werksfeer
  • Kleinere kans op ziektes
  • Verhoogde productiviteit
  • Minder kans op stress

Of u er nu voor kiest een CO2 meting uit te laten voeren voor een kantoor, bedrijfshal of meerdere gebouwen, bij Klimaat Beheer kunt u altijd terecht. Alle mogelijke problemen brengen we voor u in kaart.

Ja, ik wil een CO2 meting laten uitvoeren

Het allerbeste presenteren medewerkers in een gezonde werkomgeving. Onvoldoende ventilatie kan zorgen voor een productiviteitsverlies van wel 10%. Een slechte luchtkwaliteit is visueel lastig waar te nemen. Het beste kunt u daarom een CO2 meting laten uitvoeren. Wilt u weten wat u kunt doen om de werksfeer binnen uw organisatie te verbeteren? Vraag geheeld vrijblijvend een offerte aan zodat wij door middel van een CO2 meting kunnen kijken wat er bij u op kantoor aangepast kan worden. Op onze website vindt u ook een supersnelle binnenklimaattest. Vul de tien vragen in en kom te weten of er sprake is van een klimaatprobleem. Heeft u vragen over onze meting? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en vertellen u alles wat u wenst te weten.