Heeft u vragen? Bel dan direct naar 026 – 8200 240 of mail naar mail@klimaatbeheer.eu

Energie

Dé kracht van Klimaat Beheer is onze integrale aanpak. We bereiken, in zowel bestaande als nieuwe vastgoedobjecten, innovatieve resultaten voor onze opdrachtgevers op het gebied van energie, energiekosten, energiebesparing en energiezuinigheid. Klimaat Beheer is uw expert als het gaat om resultaatgericht advies.

Voor zowel de bestaande als nieuwe object bieden wij het reeds verplichte energielabel. Met dit energielabel wordt uw vastgoedobject ingedeeld in een benchmark en kunt u deze vergelijken met andere vastgoedobjecten. Bij dit label horen een aantal standaard energiebesparende maatregelen die wellicht voor uw situatie van toepassing zijn.

Echter, als u echt op zoek bent naar het reduceren van uw energiekosten, is het energiebesparingsadvies de beste oplossing. Een energiebesparingsadvies van Klimaat Beheer biedt u een helder beeld van uw huidige energiehuishouding en reikt u direct praktische mogelijkheden aan om te besparen op uw energiekosten. Deze maatregelen worden allen voorzien van een marktconforme kostenraming en afgezet tegen de energiebesparing om het rendement op uw investering in kaart te brengen. Zodra een match met uw ambitieniveau is bereikt kan Klimaat Beheer de implementatie van de maatregelen voor u verzorgen en op deze wijze de besparing garanderen.

Voor nieuwbouwsituaties is Klimaat Beheer uw partner als het gaat om een EPG-berekening of algehele installatieconcepten. Met deze berekeningen laten we u zien of uw project voldoet aan de eisen gesteld in het bouwbesluit en/of op welke wijze u kunt voldoen aan deze eisen. Ook hier geldt dat wij verder gaan dan enkel een basisadvies. Al onze berekeningen worden aangevuld met een kostenraming voor de benodigde investering t.o.v. een basisuitgangspunt en een inschatting van de te verwachten energiekosten, energie-index en energielabel. Uiteraard wordt hierbij telkens gezocht naar de juiste verhouding voor uw ambitieniveau.

Bent u benieuwd wat Klimaat Beheer voor u kan betekenen? Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij vertellen u graag meer over de eindeloze mogelijkheden.