Heeft u vragen? Bel dan direct naar 026 – 8200 240 of mail naar mail@klimaatbeheer.eu

Energie

Adviseren en implementeren

Met uw bedrijf wilt u voldoen aan het Bouwbesluit en de strenge ARBO-richtlijnen en tegelijkertijd hecht u waarde aan MVO en duurzaamheid. Om in dit spanningsveld de juiste weg te vinden is de expertise van een ervaren en kundige partij als Klimaat Beheer wat u nodig heeft.

Klimaat Beheer geeft u een praktijkgericht energieadvies met de mogelijkheid tot implementatie en besparingsgarantie. We ondersteunen opdrachtgevers en organisaties bij het flexibel inzetten van mensen en middelen. Daarbij zijn efficiency, kwaliteit, adviseren en flexibiliteit leidend. Bovendien houden we de diverse multidisciplinaire vraagstukken kostentechnisch rendabel, doordat we gebouw- en installatietechniek via bedrijfskundige modellen benaderen.

Van energieslurper naar energiebespaarder

Bij Klimaat Beheer beschikken we over decennialange ervaring met elk denkbaar aspect binnen gebouwinstallaties. Dit stelt ons in staat om u volstrekt waardevrij te adviseren over een duurzame transitie van uw gebouw, zodat u met uw onderneming van energieslurper in energiebespaarder kunt veranderen. De unieke combinatie van gecertificeerde advieskracht en goed onderbouwde en financieel haalbare daadkracht maakt dit mogelijk.

Onze totaalaanpak bij het hoogwaardige beheer, onderhoud en de verduurzaming van uw gebouw betekent dat wij u breed van dienst zijn, vanuit één centraal geregisseerd aanspreekpunt. Bent u benieuwd naar ons advies en de implementatie voor uw onderneming? Neem dan gerust contact met ons op.