Heeft u vragen? Bel dan direct naar 026 – 8200 240 of mail naar mail@klimaatbeheer.eu

Energiebesparingsadvies

Een energiebesparingsadvies van Klimaat Beheer biedt u een helder beeld van uw huidige installatietechnische situatie. Dit hoogwaardige en gecertificeerde EPA-advies betreft maatwerk en bevat een gerichte kostencalculatie voor de daadwerkelijke uitvoering van de geadviseerde installatietechnische besparingen.

Om ervoor te zorgen dat u uw energiebesparingsadviezen optimaal in de praktijk kunt brengen, werkt Klimaat Beheer nauw samen met Energie Beheer. De specialisten van Energie Beheer zetten voorgenomen energiebesparingsdoelen om in concrete aanpassingen op installatietechnisch gebied.

Waarom een energiebesparingsadvies?

Tegenwoordig is het verplicht om een EPA-U label te kunnen overleggen bij de verkoop en verhuur van een gebouw. Er wordt een bestuurlijke boete opgelegd aan gebouweigenaren die niet aan deze verplichtingen voldoen. Om uw panden op het juiste energetische en duurzame niveau te brengen is een op maat gemaakt energiebesparingsadvies van Klimaat Beheer het juiste startpunt. Dit maatwerkadvies biedt u de volgende voordelen:

  • Overzicht van de huidige energieprestatie van uw gebouw;
  • Inzicht in de verbetermaatregelen op bouwkundig en installatietechnisch niveau;
  • Inzicht in CO2-reductie bij uitvoering van de besparingsmaatregelen;
  • Inzicht in kosten, baten en terugverdientijden van besparingsmaatregelen;
  • Goede basis voor overleg over de Wet Milieubeheer met de gemeente.

De vraag naar kostenefficiënte methodes om energiebesparende maatregelen te realiseren in bestaande utiliteitsgebouwen groeit. Het energiebesparingsadvies sluit aan bij deze vraag. Met het verplichte certificaat toont u het energieniveau van uw panden aan; dat niveau kunt u beïnvloeden met een energiebesparingsadvies en de daarop gebaseerde maatregelen.

Advies & actie: uniek in Nederland

De samenwerking tussen Klimaat Beheer en Energie Beheer biedt u een groot voordeel. Want met alleen een advies bent u er nog niet: om de gewenste resultaten te behalen dienen de maatregelen die we adviseren uitgevoerd te worden volgens een specialistische aanpak. Daarom combineren we onze expertise met die van Energie Beheer, wat een voor Nederland unieke combinatie teweeg brengt.

Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek wat u kunt besparen.