Heeft u vragen? Bel dan direct naar 026 – 8200 240 of mail naar mail@klimaatbeheer.eu

Energielabel horecapand

Energielabel voor uw horecapand

Weet u hoeveel u per maand betaalt aan energie voor uw horecapand? En weet u hoeveel geld u daarmee ongewild uit het raam gooit? Een energielabel voor uw horecapand geeft inzicht in uw energieverbruik. Ook vermeldt het energielabel welke energiebesparende maatregelen mogelijk zijn. Zo kunt u snel beginnen met het besparen van geld en het verminderen van de CO2 uitstoot. Klimaat Beheer is een zeer ervaren adviesbureau dat u graag begeleidt bij het verkrijgen van het juiste energielabel.

Een energielabel voor uw horecapand; wat kunt u er mee?

Met een energielabel kunt u in één oogopslag zien hoe u uw horecapand zuiniger kunt maken. Dat is erg handig, een zuinig pand betekent immers een lagere energierekening, een comfortabele werkomgeving en minder CO2-uitstoot. Een aantal feiten over een energielabel:

  • Het energielabel is verplicht en dient door een BRL-gecertificeerde energieadviseur opgesteld te worden;
  • De labelklasse loopt van A++++(weinig besparingsmogelijkheden) naar G (veel besparingsmogelijkheden);
  • Het energielabel is maximaal 10 jaar geldig;
  • Een energielabel geeft inzicht in de energieprestatie van uw horecapand;
  • Het laat energiebesparende mogelijkheden zien;
  • Indien u uw pand gaat verkopen zonder energielabel riskeert u een boete van € 20.250,-.

Klimaat Beheer combineert advies en actie

Klimaat Beheer combineert het hoogwaardige en gecertificeerde EPA energielabel met een gerichte kostencalculatie voor de daadwerkelijke uitvoering van de geadviseerde installatietechnische besparingen. Zo zult u snel hoge besparingen op uw energieverbruik ervaren. Die combinatie van advies en directe actie maakt ons uniek in Nederland. Klimaat Beheer ontzorgt u graag. Met onze jarenlange ervaring en ruime kennis van bouwkunde en installatietechniek kunnen wij concurrerend werken. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u ook meer inzicht in uw energiestromen en erachter komen waar energie verloren gaat, zodat u geld kunt besparen? Schakel de hulp in van Klimaat Beheer. Ontdek de mogelijkheden, kosten en besparingen en vraag een 100% vrijblijvende offerte aan. Wilt u eerst meer informatie over een energielabel voor uw horecapand? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag!