Heeft u vragen? Bel dan direct naar 026 – 8200 240 of mail naar mail@klimaatbeheer.eu

Energielabel kantoor

Energielabel voor uw kantoor

Weet u hoeveel u per maand betaalt aan energie voor uw kantoor? En weet u hoeveel geld u daarmee ongewild uit het raam gooit? Een energielabel voor uw kantoor geeft inzicht in uw energieverbruik. Ook vermeldt het energielabel welke energiebesparende maatregelen mogelijk zijn. Het energielabel voor uw kantoor is verplicht en dient door een energieadviseur met een BRL-certificaat te worden opgesteld. Bij Klimaat Beheer bent u aan het juiste adres. Door nu in te grijpen bespaart u direct geld én spaart u het milieu.

Uw kantoor voorzien van een energielabel

Klimaat Beheer combineert het hoogwaardige en gecertificeerde EPA energielabel met een gerichte kostencalculatie voor de daadwerkelijke uitvoering van de geadviseerde installatietechnische besparingen. Zo zult u snel hoge besparingen op uw energieverbruik ervaren. Die combinatie van advies en directe actie maakt ons uniek in Nederland. Klimaat Beheer ontzorgt u graag. Met onze jarenlange ervaring en ruime kennis van bouwkunde en installatietechniek kunnen wij concurrerend werken. Benieuwd wat wij voor uw kantoor kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Een energielabel; wat kunt u er mee?

Met een energielabel kunt u in één oogopslag zien hoe u uw kantoor zuiniger kunt maken. Dat is erg handig, een zuinig kantoor betekent immers een lagere energierekening, een comfortabele werkomgeving en minder CO2-uitstoot. Een aantal feiten over een energielabel:

  • Een energielabel geeft inzicht in de energieprestatie van uw kantoor;
  • Het laat energiebesparende mogelijkheden zien;
  • De labelklasse loopt van A++++(weinig besparingsmogelijkheden) naar G (veel besparingsmogelijkheden);
  • Het energielabel is maximaal 10 jaar geldig;
  • Indien u uw kantoorpand gaat verkopen, is een energielabel verplicht, anders riskeert u een boete die kan oplopen tot € 20.250,-.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u ook meer inzicht in uw energiestromen en erachter komen waar energie verloren gaat, zodat u geld kunt besparen? Schakel de hulp in van Klimaat Beheer. Ontdek de mogelijkheden, kosten en besparingen en vraag een 100% vrijblijvende offerte aan. Wilt u eerst meer informatie over een energielabel op uw kantoor? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag!  Energielabel>>