Heeft u vragen? Bel dan direct naar 026 – 8200 240 of mail naar mail@klimaatbeheer.eu

EPA certificering

Efficiënt energieverbruik in uw bedrijfspand? Met EPA certificering realiseert én bewijst u het. Een EPA label geeft weer wat de energieprestatie van uw gebouw is en welke energiebesparende maatregelen u zou kunnen nemen. Er zijn diverse klassen mogelijk: van A++++ tot G, waarbij A++++ weinig besparingsmogelijkheden betekent en G de mogelijkheid tot veel besparingsmogelijkheden aangeeft. Klimaat Beheer is energieadviseur met BRL-certificaat en dus bevoegd om voor utiliteitsgebouwen een energielabel af te geven. Ook voor u komen we graag in actie.

Waarom EPA certificering?

Het overhandigen van een energielabel bij de transactie van vastgoed is per 1 juli 2015 verplicht, zowel bij woningen als bij utiliteitsgebouwen. Er wordt door de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) op toegezien dat u over een dergelijk label beschikt. De boete die u riskeert als u geen energielabel kunt overhandigen bedraagt € 450 bij woningbouw en € 20.250 bij utiliteitsbouw. Naast deze verplichting is het een feit dat u zonder EPA certificering van een energieadviseur onnodig energie en geld verliest. Ingrijpen met hulp van Klimaat Beheer bespaart u dus geld én is goed voor het milieu.

Hoe ontvangt u een energieprestatielabel?

Het enige wat u hoeft te doen is het inschakelen van één van onze energieadviseurs. Deze komt bij u langs voor gedegen advies op maat. En het mooie is dat wij ook direct actie kunnen ondernemen. Indien u dat wenst leveren wij u niet alleen een EPA energielabel, maar ook een gerichte kostencalculatie met betrekking tot de uitvoering van de besparingen die we u adviseren. Advies en actie in één, mogelijk dankzij onze samenwerking met Energie Beheer. Uniek in Nederland!

Interesse? Neem contact op

Een geldig energielabel begint met Klimaat Beheer. Bel of mail vandaag nog met één van onze adviseurs om al uw vragen en eventuele onduidelijkheden te bespreken. Met EPA certificering, zowel op gebied van advies als actie, helpen wij u graag een stap in de richting van kostenbesparing én milieubesparing.