Heeft u vragen? Bel dan direct naar 026 – 8200 240 of mail naar mail@klimaatbeheer.eu

EPA Energielabel

EPA gecertificeerd advies én actie voor efficiënter energieverbruik in uw bedrijfspand

De bedrijfsgebouwen in uw eigendom zijn van kelder tot nok gevuld met  installatietechniek. Bijvoorbeeld voor warmte, ventilatie en licht. En terwijl u dit leest, sijpelt er gegarandeerd energie en dus geld uit die installaties weg. Deze installaties zijn verouderd, verkeerd afgesteld of kennen een ondoelmatig beheer. Energie die overigens elk jaar met sprongen in prijs stijgt. Door nú in te grijpen met Klimaat Beheer bespaart u direct geld én spaart u het milieu. Hiermee voldoet u zowel aan uw budgettaire doelstellingen als uw doelstelling op het terrein van MVO. 

Dé kracht van Klimaat Beheer: advies + actie

Uniek aan Klimaat Beheer is de combi van Advies + Actie. Ons hoogwaardige en gecertificeerde EPA energielabel (advies) combineren wij, als u dat wilt, met een gerichte kostencalculatie voor de daadwerkelijke uitvoering van de geadviseerde installatietechnische besparingen. Bedoeld om snel hoge besparingen op uw energieverbruik te bereiken. Energie die de laatste jaren ongekend in prijs is verhoogd en zal blijven stijgen in prijs. En als u dit wilt, zetten wij ons advies om in actie, in samenwerking met onze vertrouwde partner Energie Beheer. Een voor Nederland unieke combinatie. 

Wat is het energielabel?
Het energielabel laat de energieprestatie van een gebouw zien en welke energiebesparende maatregelen mogelijk zijn. De labelklasse loopt van A++++ (weinig besparingsmogelijkheden) naar G (nog veel besparingsmogelijkheden). Het energielabel is maximaal 10 jaar geldig. Alleen energieadviseurs met een BRL-certificaat mogen een energielabel voor utiliteitsgebouwen afgeven. Het BRL-certificaat wordt in het energielabel ook wel 'NL-EPBD procescertificaat' genoemd.


Wat als er geen energielabel is?
Per 1 juli 2015 kan de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) een bestuurlijke boete opleggen bij het niet naleven van de energielabelplicht. Dit betekent dat de ILT controleert of het energielabel is overhandigd bij de verkoop, een nieuwe verhuur of de oplevering van een gebouw. De verkoper riskeert anders een boete die kan oplopen tot € 20.250,-.
 

Alleen een Energielabel nodig?:

Doe een aanvraag en ontvang een offerte!

Ook hiervoor kan Klimaat Beheer u ontzorgen, wij combineren de kennis van bouwkunde en installatietechniek en kunnen hierdoor concurrender werken. Ons werkgebied beperkt zich niet tot ons vestigingsadres.

Offerte aanvragen? Bel ons op 0268200240, mail@klimaatbeheer.eu

Of vul dit formulier in en binnen 24 uur ontvangt u een 100% concurrerende én 100% vrijblijvende offerte.

EPA-U