Heeft u vragen? Bel dan direct naar 026 – 8200 240 of mail naar mail@klimaatbeheer.eu

Gezonde werkomgeving

Medewerkers presteren het beste in een gezonde werkomgeving. Onvoldoende ventilatie en verdamping van organische stoffen kunnen namelijk voor een productiviteitsverlies van wel 10% zorgen. Visueel is een slechte luchtkwaliteit en hoge concentratie verontreinigde lucht moeilijk waar te nemen, daarom voert Klimaat Beheer een klimaatonderzoek voor u uit en brengt uw situatie in kaart. Op deze manier kunt u zaken als productiviteitsverlies en ziekteverzuim reduceren.

Hoe kan een gezonde werkomgeving worden gecreëerd?

Naast luchtkwaliteit speelt thermisch comfort een belangrijke rol. Hiermee wordt de gevoelswaarde over de tevredenheid van het thermische binnenklimaat uitgedrukt. Het thermische binnenklimaat bestaat uit vier onderdelen: luchttemperatuur, stralingstemperatuur, luchtvochtigheid en luchtsnelheid. De eerste stap naar een gezonde werkomgeving is het meten van de luchtkwaliteit binnen uw organisatie. Afhankelijk van de resultaten kan Klimaat Beheer drie verschillende klimaatmetingen starten:

  • Quickscan
  • Klimaatonderzoek
  • Monitoring

Aan de hand van de resultaten stellen wij een analyse en advies op om een gezonde werkomgeving te creëren. Wij dragen praktische oplossingen aan om klimaatklachten te reduceren of weg te nemen.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Klimaat Beheer is een zeer deskundig adviesbureau dat u begeleidt in het gehele proces om een gezonde werkomgeving te bewerkstelligen. Wij voeren eveneens energiescans uit en geven advies op het gebied van efficiency. Wij bieden op onze website ook de razendsnelle binnenklimaattest. Aan de hand van tien vragen brengt deze test de mogelijke klimaatproblemen op uw werkplek in kaart. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.