Heeft u vragen? Bel dan direct naar 026 – 8200 240 of mail naar mail@klimaatbeheer.eu

Klachten klimaat kantoor

Stress, vermoeidheid, geïrriteerde luchtwegen, longproblemen, schimmels, een verhoogde concentratie huisstofmijt, koolmonoxidevergiftiging… Het zijn een aantal mogelijke gevolgen van een slecht binnenklimaat op kantoor. Klachten over het klimaat op kantoor dienen derhalve altijd serieus genomen te worden. U wilt immers dat uw medewerkers productief zijn én u wilt het ziekteverzuim reduceren. Klimaat Beheer reikt u hiervoor het juiste handvat aan.

De oorzaken van klimaatklachten op kantoor

Er zijn vele oorzaken van de klimaatklachten op uw kantoor te bedenken. Is de luchtvochtigheid wellicht te hoog of te laag, is er onvoldoende ventilatie of vindt er verdamping van vluchtige organische stoffen plaats? Klimaat Beheer kan middels onderzoeken in kaart brengen wat de oorzaken van het verslechterde klimaat zijn. Tevens voeren wij een belevingsonderzoek uit waarin wij dieper ingaan op het welbevinden van uw medewerkers. De hieruit voortkomende klachten zijn bepalend voor de vervolgstap, namelijk een quickscan, binnenklimaatonderzoek of monitoring.

Waarom een klimaatonderzoek?

Klimaatonderzoek door Klimaat Beheer kan u zowel energie- als personeelskosten besparen. Kosten die u uiteraard veel beter kunt besteden aan uw core-business. Andere positieve gevolgen van een klimaatonderzoek zijn:

  • Kleinere kans op ziektes
  • Verhoogde productiviteit
  • Gezondere werksfeer
  • Minder kans op stress

Ja! Ik wil klimaatklachten op kantoor aanpakken

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met één van onze adviseurs als u de klachten over het klimaat op uw kantoor serieus en effectief wilt aanpakken. Klimaat Beheer duikt graag in uw situatie om u van passend en zinvol advies te kunnen voorzien.