Heeft u vragen? Bel dan direct naar 026 – 8200 240 of mail naar mail@klimaatbeheer.eu

C02 meting bij uw op kantoor?

Heeft u zich al eens bedacht hoe de luchtkwaliteit bij uw op kantoor is? Weet u wat het inhoudt als de luchtkwaliteit niet goed is? Dit zijn allemaal zaken waar u vaak zelf niet zo bewust van bent maar dit is toch erg belangrijk voor uw bedrijf. Verslechterde luchtkwaliteit tast onder meer de werkprestaties van uw medewerkers aan. Een C02 meting door Klimaatbeheer is hiervoor dé oplossing! Hierbij brengen wij de resultaten van de luchtkwaliteit in kaart en komen samen tot gerichte oplossingen voor uw bedrijf.

C02 meting verbetert de luchtkwaliteit

Tijdens een C02 meting door Klimaatbeheer worden al uw problemen tijdens de metingen en inspectie in kaart gebracht. Hierdoor krijgt u een duidelijk beeld van de gezondheid van uw werkplaats. Op basis daarvan bedenken wij samen een geschikte oplossing waardoor u en uw medewerkers weer op een gezonde manier te werk kunnen gaan. De C02 meting kan de volgende klachten voorkomen bij uw medewerkers:

Stress
Vermoeidheid
Geïrriteerde luchtwegen
Schimmels
Verhoogde concentratie huisstofmijt
Long problemen
Koolmonoxide vergifting

Voordelen van een C02 meting door Klimaatbeheer

Het laten uitvoeren van een C02 meting kan u veel geld besparen aan kosten door onderhoud of ziektes. Geld dat u beter kunt besteden aan uw core-business bijvoorbeeld. Hieronder ziet u nog meer voordelen:

Gezonde werksfeer
Kleinere kans op ziektes
Verhoogde productiviteit
Minder kans op stress
De C02 meting zorgt er dus voor dat niet alleen de kwaliteit van uw werksfeer omhoog gaat maar dit zorgt ook voor een productievere werksfeer waardoor er meer kwaliteit geleverd kan worden.

Ja, ik wil ook een C02 meting!

Bent u ook benieuwd naar wat u kan verbeteren op de werksfeer? Uw productiveit verhogen door een C02 meting? Vraag een vrijblijvende offerte aan zodat wij door middel van een C02 meting kunnen kijken wat er bij u op kantoor verbeterd kan worden. Gratis en vrijblijvend.