Heeft u vragen? Bel dan direct naar 026 – 8200 240 of mail naar mail@klimaatbeheer.eu

Klimaatcontrole

Klimaatcontrole bij u op kantoor?
Heeft u zich al eens bedacht hoe de luchtkwaliteit bij uw op kantoor is? Weet u wat het inhoudt als de luchtkwaliteit niet goed is? Dit zijn allemaal zaken waar u vaak zelf niet zo bewust van bent maar dit is toch erg belangrijk voor uw bedrijf. Verslechterde luchtkwaliteit tast onder meer de werkprestaties van uw medewerkers aan. Een klimaatcontrole door Klimaatbeheer is hiervoor dé oplossing! Hierbij brengen wij de resultaten van de luchtkwaliteit in kaart en komen samen tot gerichte oplossingen voor uw bedrijf.

Klimaatcontrole verbetert de luchtkwaliteit
Tijdens een klimaatcontrole door Klimaatbeheer worden al uw problemen tijdens de metingen en inspectie in kaart gebracht. Hierdoor krijgt u een duidelijk beeld van de gezondheid van uw werkplaats. Op basis daarvan bedenken wij samen een geschikte oplossing waardoor u en uw medewerkers weer op een gezonde manier te werk kunnen gaan. Een klimaatcontrole kan de volgende klachten voorkomen bij uw medewerkers:

Stress
Vermoeidheid
Geïrriteerde luchtwegen
Schimmels
Verhoogde concentratie huisstofmijt
Long problemen
Koolmonoxide vergifting
Voordelen van een klimaatcontrole door Klimaatbeheer
Het laten uitvoeren van een klimaatcontrole kan u veel geld besparen aan kosten door onderhoud of ziektes. Geld dat u beter kunt besteden aan uw core-business bijvoorbeeld. Hieronder ziet u nog meer voordelen:

Gezonde werksfeer
Kleinere kans op ziektes
Verhoogde productiviteit
Minder kans op stress
Een klimaatcontrole zorgt er dus voor dat niet alleen de kwaliteit van uw werksfeer omhoog gaat maar dit zorgt ook voor een productievere werksfeer waardoor er meer kwaliteit geleverd kan worden.

Ja, ik wil ook een klimaatcontrole!
Bent u ook benieuwd naar wat u kan verbeteren op de werksfeer? Uw productiveit verhogen door een klimaatcontrole op uw kantoor? Vraag een vrijblijvende offerte aan zodat wij door middel van een klimaatcontrole kunnen kijken wat er bij u op kantoor verbeterd kan worden. Gratis en vrijblijvend.