Heeft u vragen? Bel dan direct naar 026 – 8200 240 of mail naar mail@klimaatbeheer.eu

Minimum temperatuur kantoor

Minimum temperatuur verbeteren bij u op kantoor?
Heeft u zich al eens bedacht hoe de luchtkwaliteit bij uw op kantoor is? Weet u wat het inhoudt als de luchtkwaliteit niet goed is? Dit zijn allemaal zaken waar u vaak zelf niet zo bewust van bent maar dit is toch erg belangrijk voor uw bedrijf. Verslechterde luchtkwaliteit tast onder meer de werkprestaties van uw medewerkers aan. De minimum temperatuur verbeteren bij uw kantoor door Klimaatbeheer is hiervoor dé oplossing! Hierbij brengen wij de resultaten van de luchtkwaliteit in kaart en komen samen tot gerichte oplossingen voor uw bedrijf.

Minimum temperatuur op kantoor verbetert de luchtkwaliteit
Tijdens het verbeteren van de minimum temperatuur op kantoor door Klimaatbeheer worden al uw problemen tijdens de metingen en inspectie in kaart gebracht. Hierdoor krijgt u een duidelijk beeld van de gezondheid van uw werkplaats. Op basis daarvan bedenken wij samen een geschikte oplossing waardoor u en uw medewerkers weer op een gezonde manier te werk kunnen gaan. Een temperatuur onderzoek op kantoor kan de volgende klachten voorkomen bij uw medewerkers:

>> Stress
>> Vermoeidheid

>> Geïrriteerde luchtwegen
>> Schimmels
>> Verhoogde concentratie huisstofmijt
>> Long problemen
>> Koolmonoxide vergifting

Voordelen van een goede minimum temperatuur op kantoor. 
Het laten uitvoeren van een temperatuur onderzoek op kantoor kan u veel geld besparen aan kosten door onderhoud of ziektes. Geld dat u beter kunt besteden aan uw core-business bijvoorbeeld. Hieronder ziet u nog meer voordelen:

>> Gezonde werksfeer
>> Kleinere kans op ziektes
>> Verhoogde productiviteit
>> Minder kans op stress

Een temperatuur onderzoek op kantoor zorgt er dus voor dat niet alleen de kwaliteit van uw werksfeer omhoog gaat maar dit zorgt ook voor een productievere werksfeer waardoor er meer kwaliteit geleverd kan worden.

Ja, ik wil ook de minimum temperatuur op kantoor verbeteren!
Bent u ook benieuwd naar wat u kan verbeteren op de werksfeer? Uw productiveit verhogen door de minimum temperatuur te verbeteren op uw kantoor? Vraag een vrijblijvende offerte aan zodat wij door middel van een temperatuur onderzoek kunnen kijken wat er bij u op kantoor verbeterd kan worden. Gratis en vrijblijvend.