Heeft u vragen? Bel dan direct naar 026 – 8200 240 of mail naar mail@klimaatbeheer.eu

Klimaatbeheersing kantoor klachten

Klimaatbeheersing op uw kantoor voor minder klachten

Wilt u ook een gezond binnenklimaat voor u en uw medewerkers creëren? Klimaat Beheer is een zeer ervaren adviesbureau met een lange installatietechnische achtergrond en ervaring. Wij begeleiden voor kritische gebouweigenaren het complete traject van het onderzoek naar de binnenklimaatklachten tot de implementatie van de maatregelen. Een beter binnenklimaat zorgt voor een beduidend lagere energierekening. Daarnaast vermindert de juiste klimaatbeheersing op uw kantoor de klachten van medewerkers en zorgt het voor een verhoging van hun productiviteit. Voor advies op maat kiest u Klimaat Beheer!

Geen klachten meer door verbeterde klimaatbeheersing

De expertise van Klimaat Beheer is breed. Zo voeren wij energiescans uit en adviseren u over de efficiency van het totaal aan installaties. Onze vakkennis op het totale terrein van het beheren en beheersen van installaties is daarom niet alleen erg praktisch in de gebruiksfase, maar minstens zo belangrijk bij het ontwerp en de uitvoering. Een binnenklimaatonderzoek levert een gecertificeerd maatwerkadvies op voor efficiënter energieverbruik in uw bedrijfspand. Wij calculeren wat de maatregelen u kosten, welke besparingen u aan gas en elektra bereikt en in hoeveel tijd u de investeringen terugverdient. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op!

Onze werkwijze

Klimaat Beheer biedt een brede dienstverlening op het gebied van zowel mono- als multidisciplinaire energie- en installatie concepten. Omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit van onze adviezen geven we moeiteloos een garantie af voor het volledige traject dat wij met u doorlopen. Wat kunt u verder van ons verwachten?

  • Brede dienstverlening;
  • Snelle en efficiënte quickscans;
  • MVO en transparant ondernemen staan voorop;
  • Onafhankelijk advies;
  • Ruime ervaring;
  • Uitstekende nazorg.

Een offerte aanvragen bij Klimaat Beheer