Heeft u vragen? Bel dan direct naar 026 – 8200 240 of mail naar mail@klimaatbeheer.eu

Klimaatonderzoek kantoor

Wilt u mogelijke klimaatklachten binnen uw kantoor in kaart brengen? Kies er dan voor om een klimaatonderzoek op kantoor uit te laten voeren. Een goed binnenklimaat is van groot belang op de werksfeer en -prestaties van uw medewerkers. Wist u dat een verslechterde luchtkwaliteit allerlei klachten zoals droge ogen, stress en vermoeidheid met zich mee kan brengen? Een slecht binnenklimaat is visueel lastig waar te nemen, Klimaat Beheer voert graag een onderzoek voor u uit om te kijken hoe u productiviteitsverlies en ziekteverzuim kunt reduceren. Medewerkers presteren immers het beste in een gezonde werkomgeving.

Hoe kan een klimaatonderzoek op kantoor plaatsvinden?

Bij een klimaatonderzoek speelt de luchtkwaliteit een grote rol, evenals thermisch comfort. Hiermee bedoelen we de gevoelswaarde waarin tevredenheid over het thermisch binnenklimaat wordt uitgedrukt. Het thermisch binnenklimaat bestaat uit vier onderdelen: luchttemperatuur, stralingstemperatuur, luchtvochtigheid en luchtsnelheid. Om een gezonde werkomgeving te creëren meten we eerst de luchtkwaliteit. Aan de hand van dit belevingsonderzoek kunnen drie klimaatmetingen gestart worden:

  • Quickscan
  • Klimaatonderzoek
  • Monitoring

Op basis van de resultaten stellen wij een advies op. Hierin staan praktische oplossingen om klimaatklachten te reduceren of weg te nemen.

Maak kennis met Klimaat Beheer

Bent u enthousiast geworden en wilt u ook een klimaatonderzoek op kantoor laten uitvoeren door Klimaat Beheer? Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij zijn een zeer deskundig adviesbureau en begeleiden u tijdens het gehele proces. Klimaat Beheer voert ook energiescans uit en is gecertificeerd om uw woning of utiliteitsgebouw te voorzien van een energielabel. Via onze website kunt u ook onze supersnelle binnenklimaattest doen. Aan de hand van tien vragen worden de mogelijke klimaatproblemen binnen uw organisatie duidelijk. Heeft u nog vragen over ons klimaatonderzoek? Bel of mail ons gerust!