Heeft u vragen? Bel dan direct naar 026 – 8200 240 of mail naar mail@klimaatbeheer.eu

Luchtkwaliteit kantoor verbeteren

Weet u hoe het gesteld is met de luchtkwaliteit binnen uw kantoor en wat het inhoudt wanneer deze niet goed is? Het zijn belangrijke aspecten voor uw organisatie, ondanks dat u zich er misschien niet van bewust bent. Door een verslechterde luchtkwaliteit kunnen de werkprestaties van uw medewerkers aangetast worden. Gelukkig kunt u de luchtkwaliteit van uw kantoor verbeteren. Schakel Klimaat Beheer in en wij voeren een binnenklimaatonderzoek voor u uit. Na afloop zorgen wij ervoor dat de resultaten goed weergegeven worden en bieden wij advies op maat.

Wat houdt een binnenklimaat onderzoek in?

Om de eventuele klimaatklachten in kaart te brengen, voert Klimaat Beheer een binnenklimaatonderzoek uit. Er vindt een duurmeting plaats over een periode van 1 kalenderweek. Indien nodig kan er ook een gasmeting worden uitgevoerd. De aanwezigheid van 6 verschillende aldehyde wordt gemeten en 30 vluchtige stoffen. Er wordt tijdens de meting op diverse posities in de ruimte gemeten. Zo wordt niet alleen het heersende klimaat weergegeven, maar op welke manier de installatie hierop inspeelt. Deze gegevens combineren we met een visuele inspectie. We stellen aan de hand van de resultaten een analyse op en brengen eventuele problemen in beeld. Vervolgens komen we met een advies waarin praktische tips staan om ziekteverzuim tegen te gaan en klimaatklachten als vermoeidheid, geïrriteerde luchtwegen, droge ogen en stress weg te nemen.

Meer weten?

Wilt u ook een optimale werksfeer voor uw medewerkers creëren en de luchtkwaliteit op kantoor verbeteren? Neem dan direct contact op met Klimaat Beheer. Het is ook mogelijk geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Klimaat Beheer is een deskundig adviesbureau met een lange installatietechnische achtergrond en veel ervaring. Wilt u zelf zo snel mogelijk klimaatproblemen in kaart brengen? Doe onze snelle binnenklimaattest op de website. Kom door middel van tien vragen meer te weten over het klimaat op kantoor. Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust.