Heeft u vragen? Bel dan direct naar 026 – 8200 240 of mail naar mail@klimaatbeheer.eu

Luchtkwaliteit laten meten

Voor elke organisatie is een goed binnenklimaat van belang. Niet alleen voor uzelf, ook voor uw medewerkers. Wist u dat een gezond klimaat ook van positieve invloed is op de kostenstructuur? De zakelijke operationele kosten bestaan in Nederland voor 90% uit personeelskosten. Zaken als gezondheid en productiviteit van uw medewerkers verdienen daarom de aandacht. Ziekteverzuim wordt zelfs gereduceerd wanneer u het binnenklimaat optimaliseert. Hoe? Door de luchtkwaliteit te laten meten. Maak direct een afspraak met Klimaat Beheer.

Voordelen luchtkwaliteit laten meten

Zieke medewerkers is voor geen enkele organisatie prettig. Een goede luchtkwaliteit speelt hierin een grote rol. Klachten als stress, schimmels, vermoeidheid en longproblemen worden hierdoor sterk verminderd. We zetten graag nog een aantal voordelen van het laten meten van de luchtkwaliteit op een rijtje:

  • Gezonde werksfeer
  • Kleinere kans op ziektes
  • Verhoogde productiviteit
  • Minder kans op stress

Vraag een offerte aan

U kunt dus veel geld besparen door de luchtkwaliteit te laten meten. Op deze manier bent u geen geld meer kwijt aan ziekte en onderhoud. Dit geld kunt u uiteraard beter besteden aan uw core-business. Bent u benieuwd naar wat u kunt verbeteren op de werkvloer? Neem dan nu contact op met Klimaat Beheer of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Zodra wij weten van wat voor luchtkwaliteit er binnen uw organisatie sprake is kunnen we ook gericht met oplossingen komen. Laat de werkprestaties van uw personeel niet aantasten en schakel de experts van Klimaat Beheer in. Nu alvast weten hoe het ervoor staat met de luchtkwaliteit? Doe onze supersnelle binnenklimaattest. Heeft u een vraag over onze metingen? Vraag het onze medewerkers, zij staan u graag te woord.