Heeft u vragen? Bel dan direct naar 026 – 8200 240 of mail naar mail@klimaatbeheer.eu

Luchtkwaliteit meten kantoor

Luchtkwaliteit is van grote invloed op de productiviteit en het welzijn van uw medewerkers. Luchtkwaliteit meten op kantoor is dan ook essentieel om productieverlies en gezondheidsklachten van uzelf en uw medewerkers te voorkomen. Door een klimaattest uit te laten voeren door Klimaat Beheer kiest u voor een uitvoerig en betrouwbaar onderzoek met daaraan gekoppelde persoonlijke adviezen.

Hoe staat het met de luchtkwaliteit op uw kantoor?

Onvoldoende ventilatie, verdamping van vluchtige organische stoffen, een te hoge of juist te lage luchtvochtigheid… Klimaatproblemen op uw kantoor kunnen door vele oorzaken ontstaan. Om in kaart te brengen wat de status is van de luchtkwaliteit op uw kantoor is het uitvoeren van een belevingsonderzoek de eerste stap. Dit onderzoek laat zien hoe het gesteld is met het welbevinden van uw medewerkers. De klachten die hier eventueel uit voortkomen zijn bepalend voor de vervolgstap, die kan bestaan uit de volgende opties:

  • Quickscan
  • Klimaatonderzoek
  • Monitoring

Deze klimaatmetingen bieden na verloop van tijd een helder inzicht in de luchtkwaliteit op uw kantoor en bieden handvatten voor concrete oplossingen. Klimaat Beheer analyseert de uitkomsten voor u en beveelt u diverse maatregelen aan.

Luchtkwaliteit meten om kosten te besparen

Een goede luchtkwaliteit op kantoor is niet alleen van belang voor het welzijn van uw medewerkers en de kwaliteit van het werk dat zij leveren, maar ook voor de kosten die u kwijt bent aan ziekteverzuim en andere verwante zaken. Een klimaatonderzoek van Klimaat Beheer is daarom een investering die het welzijn van uw personeel absoluut waard is. Niet voor niets gingen al vele andere bedrijven u voor.

Vraag direct een offerte aan

Benieuwd naar de luchtkwaliteit op uw kantoor? De experts van Klimaat Beheer komen graag bij u langs voor een passend onderzoek. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontdek de vele mogelijkheden die Klimaat Beheer u kan bieden. Van klimaatbeheersing tot elektrotechniek: Klimaat Beheer begeleidt u gedurende het gehele traject.