Heeft u vragen? Bel dan direct naar 026 – 8200 240 of mail naar mail@klimaatbeheer.eu

Luchtkwaliteit meten

Wist u dat een slechte luchtkwaliteit en hoge concentratie verontreinigde lucht visueel moeilijk waar te nemen zijn? Dit is wel van grote invloed op het welzijn en productiviteit van medewerkers. Laat daarom uw luchtkwaliteit meten door Klimaat Beheer. Voorkom een productiviteitsverlies van wel 10% door onvoldoende ventilatie en verdamping van vluchtige organische stoffen. Wij voeren een klimaattest voor u uit en brengen de mogelijke klimaatproblemen in kaart.

Hoe meten wij de luchtkwaliteit?

Thermisch comfort (behaaglijkheid) speelt naast luchtkwaliteit een essentiële rol. Dit is de gevoelswaarde waarin tevredenheid over het thermisch binnenklimaat wordt uitgedrukt. In grote lijnen bestaat het thermisch binnenklimaat uit vier onderdelen: luchttemperatuur, stralingstemperatuur, luchtvochtigheid, en luchtsnelheid. Wenst u meer inzicht te verkrijgen in het welbevinden van uw medewerkers? Een belevingsonderzoek is in dat geval een eerste stap. Dit kan gecombineerd worden met monitoring op lange termijn. Na dit onderzoek kunnen wij een drietal klimaatmetingen starten, welke van de drie is afhankelijk van de situatie en klachten.

  • Quickscan
  • Klimaatonderzoek
  • Monitoring

Zodra de resultaten van een onderzoek binnen zijn, stellen wij een analyse op en brengen de eventuele problemen in kaart. Op basis hiervan genereren wij een advies. Deze is voorzien van praktische oplossingen die de klimaatklachten wegnemen en klachten als ziekteverzuim of productiviteitsverlies reduceren.

Een offerte aanvragen

Wij zijn een uitermate deskundig en ervaren adviesbureau en bieden begeleiding gedurende het gehele traject. De expertise van Klimaat Beheer loopt van klimaatbeheersing, bouwfysica, meet-, regel- en elektrotechniek en nog vele malen verder. Zo voeren wij bijvoorbeeld energiescans uit en brengen advies uit op het gebeid van efficiency van het totaal aan installaties. Wilt u ook uw luchtkwaliteit laten meten? Vraag dan vandaag nog een offerte aan en wij kijken graag wat Klimaat Beheer voor u kan betekenen op het gebied van binnenklimaat en energie. Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.