Heeft u vragen? Bel dan direct naar 026 – 8200 240 of mail naar mail@klimaatbeheer.eu

Luchtkwaliteit verbeteren kantoor

Weet u hoe het staat met het binnenklimaat van uw organisatie? Grote kans dat de luchtkwaliteit flink te verbeteren valt op uw kantoor. Het verbeteren van de luchtkwaliteit kan grote gevolgen hebben voor de productiviteit en het ziekteverzuim van uw medewerkers. Benieuwd wat er binnen uw organisatie kan veranderen? Klimaat Beheer verdiept zich graag in uw situatie en voorziet u van zinvolle adviezen.

Luchtkwaliteit op kantoor onderzoeken

Het verbeteren van de luchtkwaliteit begint met het doen van een uitvoerig en betrouwbaar onderzoek. Bij Klimaat Beheer bieden we u de volgende opties:

  • Quickscan
  • Klimaatonderzoek
  • Monitoring

Voorafgaand aan één van deze methodes voeren we een belevingsonderzoek uit. De resultaten daarvan laten zien hoe het gesteld is met het welbevinden van uw medewerkers. Vervolgens bepalen de eventuele klachten die hieruit voortkomen wat de juiste vervolgstap is.

Waarom de luchtkwaliteit op kantoor verbeteren?

Een gezond werkklimaat is een werkklimaat waarin uw werknemers optimaal kunnen functioneren. Waarin klachten als stress, vermoeidheid, geïrriteerde luchtwegen en longproblemen gereduceerd worden tot een minimum en waarin de ziekteverzuimkosten flink dalen. Kortom; een verbeterde luchtkwaliteit levert u talloze voordelen op die de investering van een binnenklimaatonderzoek meer dan waard zijn.

Interesse? Vraag een offerte aan

U kunt vandaag nog een vrijblijvende offerte aanvragen als u interesse heeft in een binnenklimaatonderzoek van Klimaat Beheer. Heeft u vragen die u eerst telefonisch of per mail wilt stellen, dan is het uiteraard mogelijk om contact met ons op te nemen. De energieadviseurs van Klimaat Beheer staan voor u klaar!