Heeft u vragen? Bel dan direct naar 026 – 8200 240 of mail naar mail@klimaatbeheer.eu

Luchtvochtigheid beheersen

Ervaren u en uw medewerkers regelmatig klachten als droge en geïrriteerde ogen, stress en is er sprake van ziekteverzuim? Grote kans dat dit te maken heeft met de luchtkwaliteit binnen uw organisatie. Door een verslechterde luchtkwaliteit kunnen de werkprestaties van medewerkers aangetast worden. Al deze problemen kunt u oplossen door de luchtvochtigheid te beheersen, Klimaat Beheer helpt u hier graag bij. Wij onderzoeken het klimaat in uw bedrijf, brengen de kwaliteit in kaart en komen met een passend advies op maat.

Hoe brengen wij de luchtvochtigheid in kaart?

In een periode van 1 kalenderweek brengen wij thermisch comfort, de luchtkwaliteit en behaaglijkheid in kaart. Indien nodig kan ook een gasmeting worden uitgevoerd. In dat geval worden 30 verschillende vluchtige organische stoffen (VOS/VOC) en 6 aldehyde gemeten. Wij brengen op deze manier het heersende klimaat in beeld. Al deze informatie combineren wij met een voorafgaande enquête, zodat we een helder inzicht van de situatie krijgen. Op basis van al deze gegevens stellen wij een analyse en advies op om het binnenklimaat te verbeteren. Ons doel is het reduceren van klimaatklachten zoals vermoeidheid, stress, geïrriteerde luchtwegen en droge ogen.

Neem contact met ons op

Wilt u de luchtvochtigheid van uw organisatie beheersen? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen. Geheel vrijblijvend een offerte aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden. Klimaat Beheer is een deskundig adviesbureau met een installatietechnische achtergrond. Onze gehele expertise is breed en loopt van klimaatbeheersing tot bouwfysica, meet- en regeltechniek en nog verder. Zo voeren wij energiescans uit en geven advies over de efficiency van het totaal aan installaties. Hierbij kunt u denken aan het beperken van servicekosten, besparing van energie en water en strategie voor onderhoud. Wij zorgen voor inzicht in uw werkomgeving en gebouw. Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust.