Schiphol AirPort Amsterdam

Opdracht BAM Bouw en Techniek Schiphol binnenklimaat onderzoek welbehagen en gezonde werkplekken medewerkers op locatie.

Nierstichting

Aanbevelingen voor de Nierstichting middels een binnenklimaat onderzoek en het vervaardigen van een richtlijnenbestek voor gezonde werkplekken.

 

 

Bilderberg Groep

Tijdens een jarenlange samenwerking zijn alle hotels voorzien van een energiebesparingsonderzoek, energielabel en zijn bij diverse hotels energiebesparende maatregelen geïmplementeerd.

Bilderberg Garden Hotel energietransitie van G naar energielabel C!

Hybride Warmtepomp systeem met gasbesparing van 50%.

www.bilderberg.nl

Gemeente Zaltbommel

Voor de gemeente Zaltbommel is het gemeentelijk vastgoed onderzocht op het energiegebruik en in kaart gebracht welke stappen genomen kunnen worden om het ambitieniveau te behalen. Energiescan en energie maatwerk advies voor maatschappelijk vastgoed. Ambitieniveau is op labelsprongen gebaseerd en return of investment.

Gemeente Maasdriel

Voor de gemeente Maasdriel is het gemeentelijk vastgoed onderzocht op het energiegebruik en in kaart gebracht welke stappen genomen kunnen worden om het ambitieniveau te behalen.

Basic-Fit

Het klimaat is in diverse gebouwen geclassificeerd middels het binnenklimaatonderzoek.

Gemeente Lingewaard

Voor het duurzame kantoor van gemeente Lingewaard, waar gebruik wordt gemaakt van duurzame energie in combinatie met warmtepomp met bodemopslag, zijn er diverse metingen en adviezen gedaan om het binnenklimaat te optimaliseren.

Middels het binnenklimaatonderzoek, microbiologisch onderzoek en een V.O.C. meting zijn de klachten aanzienlijk gereduceerd.

Gemeente Arnhem

Voor de gemeente Arnhem zijn er diverse adviezen uitgebracht om hun vastgoed op te waarderen door efficiënte maatregelen te treffen op basis van duurzaamheid en binnenklimaat.

Gemeente Brummen

Gemeente Brummen heeft gebruik gemaakt van de krachtige combinatie adviseren en realiseren. Voor een basisschool is het klimaat geanalyseerd, en vervolgens zijn er modificaties aan de school gedaan met een garantie op prestatie als Frisse School.

Port of Rotterdam

Het klimaat is in diverse gebouwen verbeterd middels het binnenklimaatonderzoek.