Heeft u vragen? Bel dan direct naar 026 – 8200 240 of mail naar mail@klimaatbeheer.eu

Werkklimaat

Het belang van een gezond werkklimaat op kantoor wordt vaak onderschat. Het werkklimaat is afhankelijk van verschillende factoren en kan vanuit diverse opzichten bekeken worden, maar één zeer belangrijk onderdeel is de luchtkwaliteit. Zo kan een slechte luchtkwaliteit (en dus een slecht werkklimaat) de prestaties van uw medewerkers aantasten en meer ziekteverzuim veroorzaken. Zaken die u in uw onderneming absoluut wilt voorkomen. Benieuwd hoe het bij u op kantoor met het werkklimaat zit? Klimaat Beheer geeft u het antwoord!

Werkklimaat meting

Om in kaart te brengen wat de staat is van uw werkklimaat voert Klimaat Beheer gedegen onderzoek uit, waarbij op verschillende posities in de ruimte en installatie wordt gemeten. Zo krijgen we een duidelijk beeld van hoe de installatie inspeelt op het heersende klimaat in de ruimte. In combinatie met een visuele inspectie, een belevingsonderzoek voorafgaand aan het binnenklimaatonderzoek en een evaluatie hiervan bieden we u een compleet inzicht in de situatie. Wat volgt is een persoonlijk adviesrapport met aanbevelingen van uw klimaatadviseur.

Waarom een werkklimaatonderzoek?

Wellicht heeft u het idee dat het met het werkklimaat op uw kantoor wel goed zit. De temperatuur is toch prima en de medewerkers klagen niet? Van mogelijke klachten die kunnen ontstaan door een slecht werkklimaat – zoals stress, vermoeidheid, geïrriteerde luchtwegen, schimmels, longproblemen – wordt vaak niet gedacht dat de oorzaak zich daadwerkelijk op kantoor bevindt. Het is daarom des te belangrijker om op de hoogte te zijn van de staat van uw binnenklimaat. Want voorkomen is beter dan genezen, vinden wij bij Klimaat Beheer.

Vraag een offerte aan

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer weten over het effect van een (on)gezond werkklimaat? We vertellen u graag meer, neem gerust contact met ons op. Bent u direct benieuwd naar de staat van uw binnenklimaat? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan, onze klimaatadviseurs komen graag bij u langs!