Heeft u vragen? Bel dan direct naar 026 – 8200 240 of mail naar mail@klimaatbeheer.eu

Werkplek verbeteren? Check uw binnenklimaat!

Staat u weleens stil bij de invloed van het binnenklimaat op uw kantoor? Kritisch zijn op uw binnenklimaat betekent uw werkplek verbeteren, want met een gezond werkklimaat ruimt u vele stoorzenders uit de weg! Bent u zich bewust van de maatregelen die u kunt nemen om de luchtkwaliteit op uw kantoor te verbeteren, dan is een verbeterde werkplek met een gezond klimaat, tevreden medewerkers en een ongekende productiviteit het resultaat.

De relatie tussen een goede werkplek en het binnenklimaat

Een slechte luchtkwaliteit tast de werkprestaties van uw medewerkers aan, zorgt voor meer ziekteverzuim en leidt tot ontevredenheid op de werkvloer. Studies van de Universiteit van Harvard Health Center en Global Environment laten tevens zien dat in goed geventileerde kantoren informatie tot 299% beter verwerkt kan worden. Dat het binnenklimaat van grote invloed is op de kwaliteit van een werkplek staat dus vast.

Hoe draagt Klimaat Beheer bij aan een verbeterde werkplek?

Wist u dat een mens circa 90% van zijn tijd binnen doorbrengt? En dat 90% van de gebouwkosten, kosten zijn die de aanwezige personen maken? Dat het binnenklimaat toch een onderschat onderdeel blijft is op zijn minst opmerkelijk te noemen. Klimaat Beheer wil hier verandering in brengen. Wij bieden u diverse mogelijkheden zoals een quickscan, binnenklimaatonderzoek en monitoring waarmee we de luchtkwaliteit in uw kantoor analyseren en met gerichte adviezen komen voor uw bedrijf. Samen toewerken naar een betere werkplek en kostenvermindering voor u zijn daarin belangrijke doelen.

Ja! Ik wil mijn werkplek verbeteren

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden die Klimaat Beheer u te bieden heeft? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies over een eventuele vervolgstap van één van onze klimaatexperts. Wij zorgen er graag voor dat de luchtkwaliteit het succes bij u op de werkvloer niet in de weg staat. Uw werkplek verbeteren begint bij het binnenklimaat!